Zdravím, omlouvám se že zase obtěžuji ale motor z Babetty skládám poprvé a to sebou nese jisté "porodní bolesti", takže k problému:
1, když jsem složil obě dvě pulky k sobě a kartry dotahl šrouby vyskytnul se mi problém a to ten že výstupní hřídel se doprava otáči ztěžka ale lze to rukou otočit , ale o mnho tíž než než doleva,avšak mám velikej strach aby se to nějak neprojevilo na řazení, vysledoval jsem že u Babetty (na jiném motoru) že když se s ní jede dopředu tak jde lehhčí než ji tlačit dozadu ale nevím jestli to je dobře, dole přikládám obrázky kde je všechno zakresleno.
2, Když jsem na výstupní hřídel (tam kde patří řetězové kolečko) dal v pořadí jak to má být: gufero, segrovku, řetězové kolo, ochranná krytka, podložka, segrovka a unašeč tak řetězové kolo nešlo unášečem vypnout, prostě se otáčelo i když jsem unášeč otočil o 90 stupnů, avšak když jsem vynechal podložku tak již fungovalo vše jak má, podložka zpsobovala že tam je vše na pevno.
Z toho mě napadlo jestli jsem omylem nepřehodil ty 2 podložky(tá co má byt v motoru patří pod unašeč a ta co je pod unašečem patří do motoru) a tím pádem vznika tento problém.Při skládani motoru mi byl inspiraci obrázek od martina, na kterém jsem jako prvé daval na segrovku podložku která byla na fotce. Dole přikládám fotku podložky kterou mám pod unašečem.