ok takze dolozim tu moje skusenosti po tyzdni s tym 8mim vybrusom...babetta ide stale no je problem so studenim startom, ma to velku kompresiu a tazko sa rozslapava...bo som zvyknuty na 2m ze naskoci..teraz su to 10m a viac tazkeho slapania...ale naskoci...potom na 2hy a dalsi start uz je v pohode sice treba tuhsie slapat ale motor ide v pohode nieje ziaden problem palivo si vie davkovat v pohode ak sa zohreje na prevadzkovu teplotu nedrhne ju ani nic priam naopak ide 100x lepsie ako povodna..no pri dhsiej jazde lukou ...nerovny podklad no plyn na plno

po pol hodine sa prehreje a nema uz tah ani na rozbeh...ak dvihnem zadne koleso a pridam tak ide ale ak na nu sadnem a chcem sa rozbehnut tak nepotiahne...takze nieje stavana na take dlhe namahave trate s tym vybrusom.. povodna to zvladla v pohode...sice som siel o polovicku pomalsie ale aj tak na plno ale chladila v pohode

tak som s nou zacal skakat z obrubnikov a schodikov a jazdit na zadnom kolese a cez potok a blato ...povazujem to za taky lepsi bicykel

je s nou sranda ten vykon po 8mom vybruse jej uplne staci na to aby sa clovek vyblaznil na babette.