8. vybrus valca na babette

Vše o motorech, úpravy, karburátory, převodovka /volnoběžka/, opravy a návody...

Moderátoři: IGI, milda, DRN

8. vybrus valca na babette

Příspěvekod TORETO » sob bře 03, 2012 21:45:00

Na skusku som si dal spravit maximalny vybrus valca tj.8.
No mal som dost velke problemy so startovanim...kym som zladil karburator dalo to dost rozslapovania hore dole po chodniku...horsie ako steper v posilke :po hodine slapania: -)
mal som problem s nastartovanim...chytala chytala ale nechcela naskocit...tak po kus po kus som ju steloval na karburatore a podarilo sa.....je velky rozdiel teraz vo vykone velmi svizna a ak da dvojku ide ako besna...no aku to ma zivotnost uvidime....je to len test :-D... ale stoji to za to...Mam dve babety jednu klasiku luxury, smerovky dvojsedlo pohodlie ale v nej novy valec a mala rozeta na dlhe trate ale druhu mam 8.my vybrus na valci a velka rozeta a uprava na cross...to tu na cross som spravil tak aby blato a voda sa nedostali do zapalovania a nasavania a jazdim s tym vsade: sneh blato voda..

babettka nedobitny stroj :mrgreen:
TORETO
Pokročilý diskutér...

Re: 8. vybrus valca na babette

Příspěvekod TORETO » pon bře 12, 2012 13:01:52

ok takze dolozim tu moje skusenosti po tyzdni s tym 8mim vybrusom...babetta ide stale no je problem so studenim startom, ma to velku kompresiu a tazko sa rozslapava...bo som zvyknuty na 2m ze naskoci..teraz su to 10m a viac tazkeho slapania...ale naskoci...potom na 2hy a dalsi start uz je v pohode sice treba tuhsie slapat ale motor ide v pohode nieje ziaden problem palivo si vie davkovat v pohode ak sa zohreje na prevadzkovu teplotu nedrhne ju ani nic priam naopak ide 100x lepsie ako povodna..no pri dhsiej jazde lukou ...nerovny podklad no plyn na plno :D po pol hodine sa prehreje a nema uz tah ani na rozbeh...ak dvihnem zadne koleso a pridam tak ide ale ak na nu sadnem a chcem sa rozbehnut tak nepotiahne...takze nieje stavana na take dlhe namahave trate s tym vybrusom.. povodna to zvladla v pohode...sice som siel o polovicku pomalsie ale aj tak na plno ale chladila v pohode :D tak som s nou zacal skakat z obrubnikov a schodikov a jazdit na zadnom kolese a cez potok a blato ...povazujem to za taky lepsi bicykel :D je s nou sranda ten vykon po 8mom vybruse jej uplne staci na to aby sa clovek vyblaznil na babette.
TORETO
Pokročilý diskutér...

Zpět na Motor