moped Kreidler jiný karburátor,problém

Vše o motorech, úpravy, karburátory, převodovka /volnoběžka/, opravy a návody...

Moderátoři: IGI, milda, DRN

moped Kreidler jiný karburátor,problém

Příspěvekod Tdzendys » pon kvě 14, 2012 21:06:10

Dobrý den nejedná se přímo o Babettu ale je to velice podobné a příbuzné je to německý dvourychlostní moped Kreidler MF4 z roku 1971.Stala se mi věc byl normálně pojízdný,pak se ale ztratila tryska z originálního Bing karburátoru a prostě sem novou nikde nesehnal.Tak jsem tam dal prozatím karburátor 19mm co jsem měl původně na minibike.Tak po chvíli rozšlapávání to na sytič chytilo jenže to jelo pořád na půl plynu samo já mohl jen bzdit :D při přidání plynu začalo chcípat.Zkusil jsem vypnout sytič a chcíplo to,prostě bez sytiče to nejede.Projel sem se kousek po poli a pak sundal svíčku no a ta byla úplně černá takže moc bohaté tak sem trochu ochudil ale jede to pořád stejně jo vlastně chvilku sem jel bez sytiče ale jen chvíli pak zase zdechla.Bolely mě už nohy stoho rozšlápávaní tak sem se na to vykašlal jen by mě zajímalo včem je chyba,šoupě mi běhá dobře karburátor jsem zkoušel i čistit trysky atd ale nepomohlo.Prosím pomozte dlouho sem se v mopedech nevrtal potřebuju trochu zasvětit :) jinak tady foto jaký karburátor to je:
Přílohy
Karburátor 19mm.JPG
Karburátor 19mm.JPG (150.59 KiB) Zobrazeno 1854 krát
Tdzendys
Začátečník...

Re: moped Kreidler jiný karburátor,problém

Příspěvekod Tdzendys » stř kvě 16, 2012 17:12:25

Tak mám sehnaný náhradní motor do tohodle mopeda i s origo Bing karburátorem jen pro něj zaject.Takže tam asi nechám origo ikdyž chtěl sem trochu větší abych mohl spřevodovat trochu do rychla ten moped jede tak 35-40km/h max to je málo na dvourychlostní ale ono je to spřevodované takhle od výroby prej aby to mělo hodně sílu a vyvezlo němce na horách do kopce z hospody třeba :D Jinak ta příruba je kulatá a má průměr 2cm tak třeba karburátor z Jawy 555 by tam mohl jít nebo z jiného mopedu akorát je to omezené prostorem docela tenhle se tam sotva vešel aby nedřel o rám.Možná by tam šel i Dellorto na Babettu ale ten mi přijde hodně širokej poraďte
Tdzendys
Začátečník...

Zpět na Motor