od Buldok » čtv črc 05, 2012 17:01:40
Ahoj, před 5ti dny jsem si koupil babetu se kterou jsem dojel domů cca 20km. Při jízde jsem zjistil, že nejede na plno respektive ve vyšších otáčkách se dusí,vyčistil jsem nádrž,kompletně karburátor,výfuk,sání vzduchu i s tou drátěnkou, koupil novou svíčku,jenže pak jsem ji nakopl ujel cca 200m a babeta chcípla jako bez benzínu,mám i nový ventil a teče dobře (žadný malý čurek nebo kapáni),tak jsem ji dotáhl domů a koukal co to může být , šlápnu na pedál a hle běží,tak nasednu a zase cca 200m a konec, tak jsem si tu prošel forum a začal měřit civku a tyristor,na cívce mezi svorkou 1-15 mam1,3 ohmů a mezi svorkou 15 a vysokonapěťovým kabelem 6250 ohmů což je asi špatné ne? pak jsem měřil tyristor mezi odpojeným vodičem svorky I a blokem motoru mám 17,4 ohmů,mezi blokem motoru a odpojeným vodičem G 235 ohmů,a při odpojené spínaci jednotce jsem měřil mezi sebou svorky G,1,15 a nenaměřil nic a mezi 1a I 678 ohmů,což je taky asi špatné ne? je možné aby mi odešlo najednou i cívka i Tyristor? Ještě jsem si všiml že na tyristoru je mírná prasklina na tom plastu, prosím poraďte , děkuji