prosím poraďte prosím, nejdříve nešla jiskra, problém vyřešen svíčka po 400km byla K.O. bez jiskry asi špatný kontakt v ní viewtopic.php?f=5&t=2318 a pro jistotu uz sem obědnal nový altík si s tyristorem. Dnes už to jiskří, tak zase nemám benzín v motoru (před tím byla svíčka stále mokrá), vyčistil sem trisky,překontroloval plovák i jehlu zda propouští a dokonce si půjčil jiný karbec,ale stále nic. Už jsem demontoval i výfuk zda není ucpaný,ale pořád nejde nic do motoru jen slabý náznak startu a zdechne.V karburátoru byli vyměněny trisky za nové a benzín v karburátoru taky v obouch! Jediné co jsem neměl rozdělané je motor.Všechny gufera jsem měnil hned jak jsem jí dovezl a tak bych nehledal problém v nich.
Nezdálo se by babča 210 byla složitý stroj ,ale dnes už mě nic nenapadá. Netuší někdo kde je zakopaný pes.

Pěd tím sem s babčou lítal a nebyl sní žádný problém.Opořebované díly postupně měním a přes zimu mám v plánu podívat se do motoru. Koupil jsem jí nedávno a majitel tvrdil že je po GO,ale moc tomu nevěřím, tak pro jistotu zase vše vyměním.