od jaryk77 » stř čer 19, 2013 7:02:18
Na aukru se občas dají koupit věci za přijatelné věci.Když bude někdo prodávat hlavu válce na Babettu 210 nebude potlučená a bude mít dobrý závit, za příznivou cenu stáří třeba 30let tak není co řešit.Ale kupovat v internetových schopech jako Motomax a jiní prodejci,co prodávají nové zboží vyrobeno neznámo kde.Hlavu válce,válec úplný písty atd se nemusí vyplatit.Zakoupil jsem v kompletu nový válec komplet píst kroužky čep.A když jsem to vše nastrojit a našlápnul tak jsem byl nemile překvapen.Ona sice Babetta chytla ale to nechutné drnžení válce(to byl řev že kdybych sundal výfuk tak by to bylo stejný.Po ujetí asi kilometru jsem válec z hlavou rychle vyměnil a byl klid.Nechal jsem u známého tu velenechutnou žebrovanou nadílku proměřit a bylo vše jasné,druhovýroba za 2.000Kč v roce 1998 vyrobeno nechci pomyslet kde.
Pro poměření zjistil že jsou díry navrtány šejdrem nerozpoznatelné podle oka.Vnitřní vložka měla mírnější elipsu a kanálky byli nedolísované sedlo na hlavě válce bylo nerovné píst mělo taky Echt vady.Originál je prostě originál divím se že tuhle prasárnu(y) Moto obchodníci berou do krámu,k čemu to je?Když to stejně spotřebitel neupotřebí,a reklamace,výměna poštovné atd? Nereklamoval jsem to bylo to tehdy objednané ze Zlatých stránek po telefonu.A kde ten žebrovaný paskvil skončil? Založil jsem to kdesy na dno sklepa a to původně jsem chtěl použít jako těžítko,takovou cenu to pro mne má.