Uz pri rozebrani bylo videt jak mam v sani nejaky kovovy bordel, takove tenke plisky, jako kdyz clovek rozdrbe alobal. Realne to ale vypada na zelezo. Muj tip je, ze se bud' nasala dratenka, nebo neco z trubky, nebo to jsou soucasti z motoru. Nepulil jsem.
Protoze jsem myslel, ze je to na repas, vyzkousel jsem fintu s koupanim v oleji (nalit olej, protocit nekolikrat, kompresorem vyfoukat,vybrat bordel, goto "nalit olej") a povedlo se mi kliku/ojnici zcela rozpohybovat, dokonce to vrkalo na stojanku a pak jsem to i projel po zahrade. Predtim jsem kompresorem vyfoukal co slo. Nezda se, ze by byla nejaka ztrata vykonu.
Mate nejaky napad jak bez puleni a endoskopu (ktery do klikoveho prostoru nestrcim) zjistit, zda jsem nasal neco z venku, nebo se mi rozpadlo neco uvnitr? Jak vypada, kdyz se vysypou valecky v ojnici, nebo ojnice jako takova? Je v motoru nasekane "vanodcni zdobeni" ?
Update: Takze na "uschopnene" babette metodou olejove lazne jsem zacal jezdit (zatim 3x cca 10+30km). Zatim drzi, ale kazdym zakvilenim motoru v kopci ocekavam, kdy se mi rozsype ojnice