Myslim že to je tak střední opotřebení,podle toho jak s tím bylo těch 17500Km ježděno. Například ta moja babetta 210 má najeto 38579Km a na motor ještě nebylo sáhnuto,jen vyměněny řadící čelisti a furt šlape jak hodinky a ty komprese krásné co má... Když chcu tak jede i přes 60
tak škubani je fuč. rozebral sem karbec,vyvařil sem ho ve vodě z octem,a zjistil sem že tam byla mala hlavni tryska snad čislo 58. dal sem tam co tam patři a babeta jede jako ohen.Na vybrus kašlu a necham to tak.Aspon zjistim kolik babeta vydrži do G:O:
17,5tkm neni zase tolik, me tahne uz na 25tkm a menil jsem pouze krouzky, spotreba stale v rozmezi 1.3-1.6L. 1.3je ale extrem, zalezi hodne i na stavu karbonu, atd. Co se skubani tyce, tak to zrejme bude individualni, me kdyz dochazi benal, tak to poznam dle zvuku motoru a ze netahne. Pokud by chtel nekdo zkouset jit po spotrebe, asi neni nutne davat mensi hlavni trysku,ale staci ubrat bohatost paliva. Samozrejme se to projevi i na mazani!
Já před jízdou nakopnu babettu na sitič a čekám tak půl minuty (aby se to aspoň trošku zahřálo), pak nasednu, sitič vycvaknu a jedu. Když bych se rozjel bez zahřátí motoru sitičem, tak motor nemá skoro výkon a při přidání plynu vzdechává (ale nechcípne). Má najeto skoro 13tkm
Babetta 210, rok výroby 1985, nalítáno přes 13kkm, mrtě mašina - více zde
Kubík píše:Kdyby to dělalo jen v zimě tak by se to dalo vysvětlil tím že to saje ledový vzduch a ten špatně jede...
co sa tu vsetko clovek nedozvie? mal som to ja ale za tie desiatky rokov pech, ze tie moje motory necitali tvoje prispevky a tak presne naopak, lepsie tahali so studenym vzduchom. najma dvojtakty po nasati studeneho vzduchu vzdy riadne ozili. ale boli to hlupe dvojtakty. ani jeden nevedel citat. a tak vsetkym radim: "radsej nedovolte motorom citat prispevky na fore, aby ste sa nedozili toho, ze vam po nasati ladoveho vzduchu prestanu tahat."