RofliXuS píše:Tým že štartuješ zo sitičom štartuješ bez vzduchu... akonahle sa sitič vypne nasaje to falošny vzduch... pozri všetky spoje ale podla mňa su to guferá... čista dekompresia toto
martin110r píše:To sú guferá. Po roku stánia, čo iné. Vadné guferá sa prejavia presne takto-Babettu po dlhej dobe spojazdníš, najprv jazdí úplne perfektne a po čase (cca 100 km) ju nenaštartuješ. Najprv vymeň guferá, potom môžeme odstraňovať ďalšie závady ak budú.
tmatlak píše:martin110r píše:To sú guferá. Po roku stánia, čo iné. Vadné guferá sa prejavia presne takto-Babettu po dlhej dobe spojazdníš, najprv jazdí úplne perfektne a po čase (cca 100 km) ju nenaštartuješ. Najprv vymeň guferá, potom môžeme odstraňovať ďalšie závady ak budú.
Ale já sem ji chtěl po roku nastartovat a nešlo to tak sem vyčistil karburátor a nejel sem na ní protože když přidám plyn tak se zadusí motor
tmatlak píše:Prosím o radu babetka mě stála rok nemohl sem jí nastartovat tak sem vyčistil karburátor.Tet nastartuji ale jen ze sitičem motor jede ale když přidám plyn a vypne se sitič motor zhasne.Nemůžu přidat plyn když přidám tak se zadusí motor.Děkuji za vaše rady Tibor.![]()
![]()
tmatlak píše:tmatlak píše:Prosím o radu babetka mě stála rok nemohl sem jí nastartovat tak sem vyčistil karburátor.Tet nastartuji ale jen ze sitičem motor jede ale když přidám plyn a vypne se sitič motor zhasne.Nemůžu přidat plyn když přidám tak se zadusí motor.Děkuji za vaše rady Tibor.![]()
![]()
Chtěl bych poprosit neznáš nějakou stránku kde jsou návody jak spravovat babetu já tomu moc nerozumím a asi bych potřeboval i nějaký obrázek nebo návod třeba i na karburátor a tak ty základní opravy
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 4 návštevníků