K novým sviečkam - skontroloval by som si odtrh na sviečke. Niektorá literatúra udáva 0,4 mm no v inej som videl dokonca 0,7 mm. Za rozdielne hodnoty môžu rozdielne typy zapaľovania. Údajne novšie typy mali násobič napätia. Z toho vyplýva: vyššie napätie na sviečke => väčší odtrh na sviečke => väčšia energia iskry => dále už jenom samá pozitiva a sociální jistoy

. Takže ak má sviečka problémy, premeral by som si ten odtrh lístkovými mierkami.
NGK: Mám v Babette sviečku NGK a som s ňou spokojný. Zatiaľ má najazdených 2 000 km a nesťažujem sa. Čo spomínal
Jarda, že má tento typ sviečky tendenciu k mokrej sviečke, to som spozoroval. Sviečka je tehlovočervená, no vidno, že neni úplne suchá. V lete to nerobilo, iba teraz. V mojom prípade to pripisujem tomu, že je zima a jazdím dosť krátke trasy - 1 km do roboty z toho cca 200 metrov jazda na polovičný sytič. Ale štartuje dobre, nevynecháva, čiže som absolútne kľudný. Pokiaľ sa na sviečke spraví z času na čas údržba, dodrží ten odtrh, v benzíne neni moc nekvalitného oleja, karburátor je dobre nastavený a jazdí sa tak aby mala sviečka samočistiacu schopnosť, tak s ňou problémy nie sú.