tomingo píše:mozes tam mat aj najdrahsi olej na svete, babca ma jasne definovanu svoju nosnost a ta nieco znamena. ak vazite dvaja spolu tych 80kg tak je to v pohode, ale neviem si predstavit ako sa na nej vezu nejaki dvaja kanadski drevorubaci...a nici sa ti nielen prevodovka, ale vsetko: pneu, tlmice, motor, spojky, kostru,.........
ben píše:namontuj si dozadu kosik a nikoho nemusis vlacit, motor sa tym strasne namaha, ja ked som mal babcu este pred GO tak som tiez vlacil barskoho ale to som mal este 215 motor a tam sa nemalo co pokazit (je to motor bez prevodov a bez prevodoveho oleja)
Mr.babetta píše:nějak sem tomuhle neporuzuměl.........slovenštině sice rozumím,ale nějaKÉ slova fakt nepřečtu.Tak nevim co odpovědět.
Ondrassek píše:Podle mě je to blbost vozit na babettě ještě někoho dalšího. Babetta je dělaná na jednoho..(Pokud tda nejste lehcí viz. dohromady těch 80 kg atd. atd.) Jednak bych typoval, že docela "rušíš" převodovku, ale taky si mylsím, že zvětšuješ v takovémto horku šanci zadření motoru, nebo upěčení, pokud dáváš hodně oleje. Jak již tu někdo zmínil o oleji v převodovce to fakt není
Ondrassek píše:mno... víš, musíš tomu horku přizpůsobit jízdu. Každopádně nejezdit na plný plyn dlouhodobě atd. atd. Taky docela sehraje roli čistota žeber na válci, pokud to máš od benzinu a prachu, zasajrajtované, tak to asi fakt moc chladit nebude. Já jezdim každý den v tomto horku a bez problému, ale je to asi jen o "péči" o babču![]()
Mr.babetta píše:Ondrassek píše:mno... víš, musíš tomu horku přizpůsobit jízdu. Každopádně nejezdit na plný plyn dlouhodobě atd. atd. Taky docela sehraje roli čistota žeber na válci, pokud to máš od benzinu a prachu, zasajrajtované, tak to asi fakt moc chladit nebude. Já jezdim každý den v tomto horku a bez problému, ale je to asi jen o "péči" o babču![]()
Tak to zase pozor,na plnej plyn já nejezdim nikdy,maximálně na rozjezd dám plnej,ale potom když jedu třeba do kopce nebo tak,tak plnej nikdy nedržim,protože za prve ten motor strašně řve a za druhý v těch maximálních otáčkách už začíná klouzat spojka a ten motor pak ztrácí výkon.A myslim že je to normální jev u tehlech babett,protože 207 když dám plnej tak neklouže a jede pořád.A čelisti mám nový ( rozběhový) ale nevim jak sou na tom radící........A motor mám čistej,starám se o to,mám jí po dědovi takže si jí vážim.
Ondrassek píše:Mr.babetta píše:Ondrassek píše:mno... víš, musíš tomu horku přizpůsobit jízdu. Každopádně nejezdit na plný plyn dlouhodobě atd. atd. Taky docela sehraje roli čistota žeber na válci, pokud to máš od benzinu a prachu, zasajrajtované, tak to asi fakt moc chladit nebude. Já jezdim každý den v tomto horku a bez problému, ale je to asi jen o "péči" o babču![]()
Tak to zase pozor,na plnej plyn já nejezdim nikdy,maximálně na rozjezd dám plnej,ale potom když jedu třeba do kopce nebo tak,tak plnej nikdy nedržim,protože za prve ten motor strašně řve a za druhý v těch maximálních otáčkách už začíná klouzat spojka a ten motor pak ztrácí výkon.A myslim že je to normální jev u tehlech babett,protože 207 když dám plnej tak neklouže a jede pořád.A čelisti mám nový ( rozběhový) ale nevim jak sou na tom radící........A motor mám čistej,starám se o to,mám jí po dědovi takže si jí vážim.
jj, já ji mám také po prarodičích a nedal bych na ni v životě dopustit. Jináč Ti přeji, ať ještě dlouho složí a ať s ní máš co nejmenší starosti..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků