A náhodou to nebolo týmto HA-HA Nebolo by na škodu mrknúť sa ešte na výfukový kanál, aj tam sa zvykne usadiť dosť karbónu. ( odmontovať koleno a zo spodu to pozrieť, ak tam je karbón, tak opatrne ho odstrániť) Inač som rád, že si rád.Ondrassek píše:Starec: chi chi, tak to nebylo vejfukem ale totálně zakarbonovaným motorem... Vše jsem dekarbonoval a jede jak po masle, konečně má super zvuk a nedusí se!!!+jsem vyměnil všechna těsnění.. Fakt si ji ted nemůžu vynachválit!!!
[/img]
ZAPALKA píše:Dostal jsem se do společnosti opravdu odborníků-co babetty znají velice dobře! Koupil jsem babettu 210- je to velice originální stroj,ale mám problém pokud jedu do cca 20km/h(nízké otáčky) motor jde pravidelně táhne! Ale jak přidám azvýší se otáčky-tak mám pocit,že chvilkama jako by mě někdo chytil za nosič a zase pusit-jako by tam nešel benzín-nebo chíli to nedávalo jiskru-ale v momentě jak snížím trošku rychlost klesnou otáčky-tak opět jde pravidelně! Čistil jsem karburátor-měnil svíčku-seřizoval předstih-a je to pořád stejný-i benzínový kohout jsem měnil-a nic! Začínám mít podezdření na tu zapalovací cívku co je pod nádrží-ale stojí 600kč-a koupit ji zbytečně-by nebylo zrovna legrační řešení:-) Napadá vás nějaká rada? Měl někdo stejný problém-všem budu vděčný za nějakou radu či poznatek-předem díky!!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 5 návštevníků