Skús pozrieť či pri spojkách nemáš načapkaný olej z prevodovky. A pozri aj to obloženie. A ešte by si mohol na karburátore trochu povoliť šrubku zmesi aspoň na 2-2,5 otáčky.
Tet vubec nechapu jak to myslis.... jako ze bych prohodil hroty multimetru ze dam cervenej na 1 cernej na i a naopak? jestly to myslis tak tak to je furt to same... jinak kdys dratky z tyristoru odpojim a merim samotne svorky tyristoru 1+I tak namerim 1ohm
Mám taký dojem, že údaj 60-400 ohmov platí pre odpojenú tyristorovú jednotku. Ale nie som si istý. No keď vravíš, že pri odpojenej tyristorovej jednotke nameriaš medzi I a 1 odpor 1 ohm, tak to nerieš. Skrátka máš prerazený tyristor. To neopravíš. Čo sa týka tvojho druhého problému, ako je možné, že to robí po ohriatí. Stačí, že sa tyristor svojou činnosťou (prechodom prúdu) zohreje. Zohriaty polovodičový prechod má iné vlastnosti, než studený. To je normálka.
Dôvodov môže byť niekoľko. Nikto ti nepovie presne, prečo sa ti zničil polovodič. Môže ho zničiť zle zapojená tyristorová jednotka, ale tak isto to môže byť výrobná vada súčiastky.
Budu doufat ze jen vadna soucastka... jsem zvedav az ho vymenim co se bude dit jestly problem zmizi nebo pretrva zatim ti MOCKRAT DEKUJI!!!!! fest si mi pomohl!
A nemáš nějakého kámoše který má ten samý tip stejné babetky že by sis to od něj půjčil je to jenom na jednom šroubku, je pravda že já sem to taky měnil vydrželo mi to okolo 12000 km nevím jestli je to dost a nebo málo, ale neustále přemýšlím že bych si koupil jeden do foroty je fakt že 500 kč je dost, ale zase to potom někde shánět, no, ale to už sem nepatří přeju ať je to ono a ať ti to už jezdí v pohodě já se teďka třeba seru s karburátorem a ne a ne ho seřídit