no to hovoril jeden panko co tu byva ze tie karbesi su lepsie on robil pre bitovy podnik babety 40 rokov ve o babetach vsetko tak ako starec len nechcem ho otravovat stale sice je sused no a stimto karbecom ked mu dam filter hore tak mi babeta ide tich 30 a ked dam dole filter tak jako by ozil ide 50 bez problemov a neviem si rady co stim uz som vsetko odmontoval uz neviem kolko krat a stale to iste roby tak kaslem nato kamos ponuka karbes za 10€ a si budem mat problem vibaveny RofliXuS a presne ten karbes je martinove presne odial som vediel ze ma taky karbik a kludne sa smej ked ti to je dosmiechu
Skus vyčistit pořádně trysky, vyšroubuj trysku a rozpul jí a potom to profoukni kompresorem a nebo to namoč do kyseliny citronové a pár hodin to tam nech, mě to pomohlo byly čistý jako z výroby. Co tito dělá když jedeš dusí se a nebo ne atd skus to pořádně popsat.možná poradím a nebo ne, ale když to tady rozepíšeš tak je nás tady dost tak někdo bude mýt zrovna tímto zkušenosti
Bzuk no ja som uz skusil vsetko pokial je filter na karbesi tak to ho dusya nema taku silu a ked pridam tak to seka a nevedel som zistit co mu je a viskusal som celkom nahodou bez filtra a babeta isla bez problemov jak sip al som uz viskusal vimenit gufera jak mi chalani poradili tak a stale nic tak skusim dat iny karbec no uz neviem ine rady jednoducho takto ked tam je filter je mrtvy a ked neje filter tak sa to neda porovnat
A zkoušel si profouknout volnoběžný kanálek v karburátoru ono když je ucpaný tak to moc nejede a docela to i čoudí a nedrží otáčky myslím třeba volnoběh
ja som uz tam vsetko prefukol visistil tenkim drotikom som prepchal triski mislim takim vlaskom z normalneho drotu precistil som filter aj ten drot co je nutri som umil acetone a ziadna zmena a volnobech drzy bez problemov stim nesu problemi
no neviem pondelok by mal dojst ten druhy karbik som zvedavy ze co bude robit ako sa bude spravat bzuk co mas za babetu co mas jaky karbec nanom ?? mislim typ