Originální motor v dobrém stavu se zkráceným kolínkem výfuku a pár děrami navíc je schopen dát 60km/h s převodem 14/51 nebo 14/47. Doporučuje se ještě osadit Dellorto 12 nebo nejlépe 16, které přidá několik set otáček navíc. Otázkou je pouze tah do kopců, protože s originálním válcem to moc do kopce táhnout nebude, ale na druhou stranu ti to bude pěkně táhnout odspodu, což u upravených válců nebývá, tam většinou o spodky přijdeš. Pokud jsi lehký, tím myslím 80kg a míň, tak jsi vysmáty a můžeš vyměnit jen rozetu, případně řetězové kolečko a jezdit dál.
Co se týče maďarské úpravy, je to taková menší úprava už od pohledu, nic brutálního. Babetta s tím bude o něco svižnější a určitě s tím můžeš v pohodě jezdit na výlety. Ale jaký bude mít výkon a maximálku, to ti neřeknu. Výhodou této úpravy je fakt, že ani nemusíš vylisovávat vložku, že si to uděláš doma na koleně, když budeš mít zakoupenou nějakou vhodnou frézku a disponuješ stojanovou vrtačkou.
A ohledně nějaké lepší úpravy, kterou tady mají místní ladiči nebo i ostatní ladiči, kteří nejsou na tomto fóru. Ber to jako fakt, že ti své mnohdy pracně získané know how nikdo neprozradí. Lidé jsou totiž neskutečné svině. Mockrát jsem se setkal s tím, že jsem něco věděl, pak přišel vychcánek, zeptal se mě, jak se dá něco udělat nebo kde sehnat raritní díl, pak obratem zkoupil všechny díly a přeprodával je za 2-3 násobek, nebo se začal na mém know how nějak přiživovat. Z toho důvodu pochybuju, že by ti někdo poskytl svoji úpravu jen tak

Na druhou stranu je to i škoda, protože kdyby se zde všichni byli schopni podělit o své úpravy na motoru a někde by se to uceleně zapisovalo, kde je slepá větev a kde stojí za to si s tím pohrát, tak bychom teď byli v ladění úplně někde jinde a Babetty mohly všem lítat 70-80km/h bez problému. Takto zůstane ladění Babett oblíbená kratochvíle jen ryze pro pár vyvolených a zbytek se bude prohánět na Babettách se zkráceným kolínkem výfuku.