Fajn-Tom: Dovolil by som si trochu oponovat - s upravou vykonu u babce to nie je az take zle, pretoze aj pol kona uz slusne poznat a kazda zmena vykonu chce svoje /pokial ma dotycny zaujem aj o urcitu trvanlivost a spolahlivost/. V sucasnej dobe su k dispozicii aj novsie materialy a technologie, ktore sa daju pouzit aj u babce a poznat to.
Uvediem vlastny priklad. Ja som nespravil moc velku upravu - zmenil som len valec, hlavu, karbec a upravil vyfuk /uz som to spominal/ a hned to bolo poznat. Rychlost stupla skoro o 20km/h, tah - do testovacieho kopca jazdim o 10km/h rychlejsie ako predtym, ale co sa prejavilo - to uz opisal martin110r - po nejakom case mi zacala maximalka klesat. Tah sa este nejako neznizil, ale zistil som, ze sa mi zacalo lagrovat ulozenie klukovky. Nemenil som dosial na babci loziska, tak ich menit musim /dam prave SKF/, pokial chcem, aby sa to uplne nerozislo a zaroven aj cosi vydrzalo. Takze tak ...
Ale beriem aj Tvoj nazor - pokial nechces, nemusis nic robit, jazdis si pomaly a babca aj v nie najlepsom stave este vydrzi. Alebo chces jazdit rychlejsie, tak si kupis nieco lepsie /dorobis vodicak - napr. v mojom pripade/ - a je to! Ale pokial si fanda, tak Ta babca jednoducho nepusti a spekulujes, hras sa s nou, chces ju mat v super stave. Nakoniec aj Ty sam nieco podobne robis, nie?

Babetta 207 ... co k tomu dodat ?!