Taky přispěju se svou troškou, je to jen pár prkotin, nechce se mi zakládat nový téma
1. Dneska jsem si všim, že mi v motoru něco vrže. Je to zvuk, asi jako když třete gumou o kov (řekl bych, že to jde od spojek). Za jízdy nic není slyšet, asi to přehluší motor, ale na místě při zhasnutym motoru když popojedu, je to slyšet. Zkusil jsem ho i odpojit, a bylo ticho, takže to jde od motoru. Tipoval jsem to na spojky, tak jsem si koupil stahovák, protože se stejně chystám to rozebrat a dát tam nový gufera, ale tak nemá někdo tušení co tam najdu? Kdyby byly zamaštěný, tak to podle mě bude klouzat, ale nebude to vrzat
2. Při rozjezdu to chvíli jede pomalu, skoro netáhne a pak najednou jakoby se chytne a začne výrazně táhnout dopředu. Pro změnu když jedu na dvojku a na chvíli pustim plyn, tak začne normálně brzdit, ale když pak zase přidám, vůbec netáhne, jako by jede furt naprázdno. A když zase zpomalí na cca 25km/h tak se zase chytne a pokračuje dál (na jedničku) a potom normálně přeřadí na dvojku a šlape.
3. Občas na hranici přeřazení z 1. na 2. mi přijde že spojka (resp. čelisti) tam trochu chrastěj (občas to cvaká kovově, jako kdyby lítaly tam a zpátky). Je to normální?
4. Koupil jsem si náhradní svíčku (brisk N17C) a zjistil jsem, že klíč na svíčky co mám v garáži je na ni malej (těsně, ale nevejde se). Tuším, že správnej rozměr je 21mm. Je to pravda, abych pak nešel kupovat jinej

?
Jak říkám, chystám se rozdělat spojky, ale rád bych věděl, na co se mám připravit a co případně hledat.