od Jenda » pát srp 03, 2007 21:21:28
Paolo 2005>
Věc se má takto Paolo: Vezmi to tak, že značná část komunity jsou mlaďasové, tedy pochopitelně nemohou být zkušení odborníci a kvalifikování motoráři. K tomu se člověk nedostane ani výučním listem, ani maturitním vysvědčením, či vysokoškolským diplomem. To se musí nasbírat časem. Notabene u Babetty, která je ze 40% zajímavý stroj a kultovní motorka a těch zbylých 60% je motorová magie. A taky je to o tom, že já co by správec fóra si nehraju na žádnýho Sandokana, notabene nepatřím k adminům, kteří se ukájejí dušením nebohých userů. Ale mám jediný zájem; ukočírovat toto fórum nějak ve snesitelných mezích slušnosti a vzájemného respektu. To je základ. Taky tu čtu někdy pěkný hovadiny, ale pokud vím o co kráčí, sednu, napíšu a poradím. Nikdo učenej z nebe nespad. Ono totiž od poznámky typu "Hele takovej mistr fóra píšeš, že..." Nebo "To je přístup" není daleko k nasrání dotčeného uživatele a k problému. To, že se tu od ledna, kdy tento board běží, pro vzájemnou šarvátku nebanovalo, /mimo spamových robotů pochopitelně/ považuju za úspěch a jsem za to uživatelům fóra hluboce zavázán.
Taková perlička: Toto fórum nevniklo náhodně, ale proto, že pár pitomců zničilo kvalitní dizkusi na stránkách Aleše Marka. A nejen to. Kolik zajímavých diskusních projektů umřelo na vzájemnou bezohlednost a vulgaritu. Podívej se třeba na diskusi na novinkách.cz /Seznam/ a uvidíš, co je to za žumpu. Takže ber to tak, jak to je. Pokud se ti úroveň nějakýho názoru nezdá, notabene se domníváš, že pisatel je pitomec /podivné, ale budiž/ sedni ke klávesu a vysvětli, dělají tak všichni. Nikdo po tobě nechce, "aby si zatínal pěsti a jen nahlížel". Pokud někdo něco chce, tak jen vzájemný respekt, nic víc. Věc se má tak, pokud bych tě neokřikl já, nastoupí na tebe některý z moderátorů a ti se s hříšníky taky dvakráte nemažou. To je život. Přišel jsi tak buď vítán, nebudeme na sebe přece dělat bubáky...
Poznámka: Tu záležitost s citacemi neber osobně, či jako pojebání, ta platí pro všechny. Vzhledem k tomu, že spousta příspěvků je zajímavých a taky dobrých návodů a řešení, nechci zde závádět mód automatickýho mazání po xx dnech, bylo by mnoha příspěvků škoda. Na druhou stranu server, na kterým tento board běží není z gumy a zbytečný duplikování příspěvků zatěžuje už tak velikou databázi boardu...