Neviem, čo je na tom pravdy, ale niekde som čítal, že tieto novšie ventily (s červeným čudlíkom) neboli tak kvalitné, ako staršie s kovovým. Ťažko povedať. Fakt je, že ja mám Babettu z roku 1995 a ventil mám ešte s kovovým čudlíkom. S tým ventilom na fotke skúsenosť nemám.
No ona se prodává i redukce, z malého ventilu na 22, když po tom malém toužíte. Ale velkoplošné těsnění k ní neměli, měl jsem to v ruce, a došel jsem k závěru, že jedině napakovat koudelí (nebo teflonem). Tak jsem to nevzal. Lubor
Já ho chtěl taky koupit ale řekli mi že je jenom se 14 závitem a redukci prej neznají.Tak jsem koupil ten železný ale k mému zděšení jsem zjistil že je ta páčka krátká a dře mi o díru v plastu.Zatím jsem vyřízl větší,protože je budu stejně měnit,ale budu muset vyměnit i ten kohout.
Tiez som mal cerveny plastovy kohutik. Bol odnimatelny, 3 krat som ho stratil a bohuzial sa mi ho podarilo najst len 2x Budem si nieco podobne musiet vyrobit. Vela originalnych moznosti na vyrobu ma nenapada, tak postaci aj korkovy stupel