od kopr » úte črc 06, 2010 13:14:30
Pořídil jsem si babettu 210, která však 3 roky nejela. Začal jsem čistit a zprovozňovat, ale ať jsem udělal co jsem udělal tak nejede víc než 35, pak se začne dusit a huoupe. Když jí rozjedu z kopce tak udělá i 55, ale vlastní silou po rovině se nedostane přes 35. Když jí z kopce dostanu na 45 tak zabere zkrácený výfuk a rozjede se. Co jsem všechno udělal: vyčištěná nádrž, nový benzín, nový gumový kroužek v palivovém ventilu, vyčištěný karburátor (vypraný v benzínu, kompresor), vypálený výfuk, zkrácené koleno, nová svíčka N17C, nový kabel ke svíčce, nové pístní kroužky, gufera na klice, zapalovací pól, zapalovací tiristorová jednotka, olej v převodovce. Vzduchový filtr je průchozí. Používám Natural 95 v poměru 1:40 do první nádrže jsem dal Mogul 2T, do druhé Stihl do pil, do budoucna Mogul TSF (API TC). Převodový poměr 13/51. Babetta vozí cca 83Kg. Měl jsem možnost jezdil s novou cívkou, ale žádná změna. Přikládám fotku svíčky po cca 7 km jízdě. Podle té svíčky bych tipoval příliš bohatou směs ale nechám si poradit než začnu točit šroubky na karburátoru.
- Přílohy
-

- IMG_1942.JPG (43.95 KiB) Zobrazeno 8118 krát
-

- IMG_1941.JPG (43.8 KiB) Zobrazeno 8118 krát