caute prosim o radu neviem co sa mi stalo babette zjedneho dna na druhy mi neide richlejsie jako 35 a pretim nebolo problem zneho vitiahnut 55 teraz nevim co stim moze byt uz som dal dolu karburator vicistil aj tak nic a teras zase seka ked viac potiahnem plyn spodny srob som nastavil na 1,5 tak prosim poradte mi dakujem za vsetky informacie
Podla môjho názoru ti neradí na druhy stupeň ... ani si nenapísal či je to 210 alebo 207 ... tj či je 1 rýchlostná alebo dvojrýchlostná ale predpokladam že dvojrýchlostná s zamastenou spojkou popíš viac svoj problém
cau je to 2 richlostna 210 spojka tam je cisto nova teras som tam menil nebolo mu od tedy nic isla jak gulicka sem tam zatrhalo a ja som odmontoval karburator vicistil a odtedi je tento problem ked nastartujem krasne nastartuje na jeden krat http://laacco.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1132873 tak neviem co mu je
Normálka... ak vravíš že máš novu spojku tak táto spojka sa musí zabehnúť... je tu o tom miliarda príspevkov... sú dva najvačšie problémy... zamastená spojka ktorá sa šmýka a nová spojka ktorá si ešte nesadla takže neradí ... musíš viac jazdiť krátke trasy tj rozbeh a brzdenie... najlepšie jazda cez mesto , križovatky atp... nesmieš stým isť na dlhú trasu kde len ideš ideš a nezastavuješ pretože tá spojka musí dačo robiť...
no ale ta spojka je pohode kim som nedal dole karburator tak nebol ziadny problem doftedi to slo jak strela jak som dal dolu a naspet od tedy nastal problem len neviem co to je ja som ho spojazdnoval tu babetu som kupoval dezolatnom stave stala 5 rokov a bola dobita uplne a nejazdila tak som to rozobral kupil nove vecicki a odtedi nebolo snim ziaden problem to je od vcerajsku
Nieje tam dakde diera do hlavy motora ? niekde nejaky uvolnený spoj čo by bral falošný vzduch ? to by vysvetlovalo že motor nema výkon a teda ani rýchlosť...
martin babetu mam asi 1 mesiac a bol dezolatnom stave som rad ze som ho dal ako tak do poriadku bez akeho kolvek servisu no a ja nesom auto mechanik tak nemusim vediet co to je som maliar natierac a robim na stavbe zateplovanie a nehnevaj sa ze to neviem ale dakujem za radu a este jedna otazocka kde to mam vimenit tam kde je spojka tam som videl take nieco podobne dakujem za info vopred
Stiahni si obrázok rozloženia motora a prevodovky je myslím v offtopicu o babettách a volá sa to Plán rozloženia motora v formáte A2 ... aspoň tak myslím tam na tom pláne je 6 gufer nájdeš ich sú tam popísane aj rozmery