V prvych B207 /asi len pre domaci trh/ sa pouzivali karburatory Jikov 2909 DC, s priemerom difuzora 9mm a neskor Jikov 2912 DC s priemerom difuzora 12mm. Tie sa pouzivali potom az do konca vyroby aj na B210-kach. Ja mam 207-cku uz s vacsim karburatorom ako je na B210.
no lebo neviem nezdasami jako sa sprava karburator lebo ked dam filter tak sa drhne a akonahle dam dolu tak je vsetko ok a ide ako sip no neviem ci mam kupit novy karburator??
no to je ze uz vsetko som podotahoval uz to pozeral jeden pan v servise tu unas a ten ties si mislel ze je vadny karbik ale ani ja nechapem co sa moze poskodit na karbiku ? on mi odpovedal ze by som sa cudoval no ja neviem co uz stim
no to moze byt to ze su zvecene trisky a hladinu som dal na 1,5 tak je pisane ale uz som skusal vselijak uz aj na 2 az do 3,5no ja uz neviem ono to krasne startuje drzy volnobeh ale ked pridm plin sa rozbehne a potom zacne trhat spomalovat atd no porad neaku fintu to je cudne ze ked ide priklad 100 metrov tak sa uz rozbehne a ide a potom na semafori zastavim a us som p....i
no ano ale ty borci pitaju taku palku ze ma vide viac ich robota ako cela babeta co hovoris na valec 6 vibrus to asi tam dam a novy karbik podla mna bude tam vsetko nove tak uz hadam to pojde stingu ponukli mi valev aj s piestom skruzkami za 30€ no a nerad davam do servisu lebo stoho viberu aj co je dobre