od martin110r » stř pro 08, 2010 20:05:20
Tak od Babetty za 1 200 Kč by som nečakal zázraky. Čím nižšia cena, tým väčšie ivestície. Takže nedaj sa zblbnúť niečím, ako je "nová elektrika". Dosť ma dokážu pobaviť inzeráty na "Babettu v super stave, nový lak (od pohľadu nastriekané najlacnejším sprejom čo nič nevydrží), nová sviečka, nové žiarovky za super cenu 80 eur" a podobne. Odborne udržovaná Babetta začína s cenou od 5 000 nahor. Vtedy máš istotu že sadneš, ideš a najbližších 2 000 km do toho nehrábneš. Takže neviem, či sa ti niečo také lacné oplatí.
Čo sa týka poruchovosti u modelu 210, tak je to trošku k pousmiatiu. Ten motor je natoľko jednoduchý, že to musí zvládnuť snáď každý. Aj keď je to typ 210. Radšej budem mať dve rýchlosti (komfortnejšia jazda) a akože vyššiu poruchovosť. Ale určite neznesiem mať jednu rýchlosť a v každom kopci šlapať ako na Tour de France. Prípadne pri zmene prevodu rýchlo akcelerovať a jazdiť dobre do kopcov a medzi obcami sa plaziť 25-30 km/h a čučať ako ma predbiehajú cyklisti. A v čom je 210 poruchovejšia? Spojky? Stačí mať v poriadku guferá a v poriadku unášače a musí to radiť ako blesk. Takže o poruchovosti tu nemôže byť reč.
U mňa 210 jednoznačne vedie. Mám zmenený prevodový pomer z 3,92 na 3,21. Na križovatke nechávam všetky autá za sebou, maximálka 60 km/h, a bežná cestovná rýchlosť 45-50 km/h.