Díky, no ono je to tak, že 1.majitelem byla máma a ta když si jí koupila novou a jelikož bydlela na kopci, tak první co bylo, jela hned do takovýho dlouhýho krpálu a vlastně potom jezdila jenom do toho kopce a zpátky, celkem cca 1500 km. No a potom jsem dostal Babettu já, ze záčátku jsem měl zkušenosti spíš z pionýra, při první jízdě ve vyšších otáčkách začalala klepat, nejdřív jsem myslel, že je to nářadí

ale nebylo, tak jsem hledal příčunu dál a zjistil jsem, že se to ozývá z válce, začal jsem to rešit tady na fóru. Nakonec to byl hodně velký předstih + špatné gufera. Potom jsem to správně nastavil a vyměnil všechny gufera, jenže to už uběhlo zase dalších 1000 km. Potom se zas objevilo klepání při ubrání plynu, to jsi myslím, že to dělal pístní čep. No a proto jsem to rozebral, jednak proto, že byla hrozně špatně zajeta, a také kvůli tomu klepání. Takže tak. Teď udělám výbrus a myslím si že klepání přestane, klika má jenom minimální vůli(vždyť má taky najeto jenom 3000 km). Jenom mě zarazila ta hlava, ten očouzený píst je podlě mě způsoben buď pístními kroužky, protože už z nich nic moc nezbylo a nebo vůlí na pístním čepu, rozhodně si nemyslím, že by byla ohnutá ojnice. Ještě dodám, že krom toho klepání jezdila celkem slušně, do kopce jsem dával i pionýry a ostatní Babetty. Na závěr dodám, že já se o Babettu rozhodně starám co to jde a udělám pro to maximum, proto jsem to taky hned začal řešit, v dílně sojí jako jediná na koberci a je přikrytá bílým vyžehleným prostěradlem

.
Myslíš tedy, že bych měl tu hlavu vyměnit? Ono se to na fotkách zdá hodně špatný ale ve skutečnosti jsou to opravdu jenom povrchové prasklinky. Díky moc!!!