potrebujem naozaj technika

Vše o motorech, úpravy, karburátory, převodovka /volnoběžka/, opravy a návody...

Moderátoři: IGI, milda, DRN

potrebujem naozaj technika

Příspěvekod ericek202 » pon lis 21, 2011 20:44:15

chlapi rozobral som skriňu motora aa potrebujem vedieť žečipredlohovy hriadeľ a na ňom čo je voľnobežne koliesko či sa to ma spolu všetko točiť ??? aa či nemože byť niečo stym vadne ked mi toči neustale s kolesom na voľno behu nemožem zastaviť koleso lebo mi inak dochne poradi mi niekto ohľadom toho ?
ericek202
Více pokročilejší...

Re: potrebujem naozaj technika

Příspěvekod Starec » úte lis 22, 2011 1:01:09

Predlohová hriadeľ (voľnobežka) sa do jednej strany točiť má a do druhej nie. Neviem či si preto rozobral motor, lebo ti unášalo zadné koleso a ak áno, tak to si nemal, lebo inde je chyba. Dačo máš zo štartovacími čeľusťami, či pružinami, alebo s rozbehovou spojkou. Viac si o tomto probléme vyhľadaj, je toho tu popísané dosť.
Nič nie je tak zložité ako sa na prvý pohľad zdá, len treba vedieť ako na to ....
Starec
Zasloužilý uživatel
Zasloužilý uživatel

Příspěvekod ericek202 » úte lis 22, 2011 16:18:25

nooo pružinky som mal stare som vymenil za nove robi to vymenil som čeľuste robi to .... ten hriadeľ podľa mňa je posledna možnosť hľadal som už a nič som nenašiel .... mne sa toči doobidvoch stran takže mysliš že to bude vadne ?
ericek202
Více pokročilejší...

Příspěvekod Starec » úte lis 22, 2011 21:13:20

Keď sa točí do obidvoch strán, tak určite daj nové.
Nič nie je tak zložité ako sa na prvý pohľad zdá, len treba vedieť ako na to ....
Starec
Zasloužilý uživatel
Zasloužilý uživatel

Zpět na Motor