Vše o motorech, úpravy, karburátory, převodovka /volnoběžka/, opravy a návody...
Moderátoři: IGI, milda, DRN
od TORETO » ned bře 25, 2012 20:58:45
viete mi niekto poradit kde bude chyba ked babeta na 1notke sa krasne rozbehne ale akonahle zaradi dvojku tak uz nema tah a dusi ju....bude to v nastaveni karburatora? a v com? vela paliva alebo vela vzduchu alebo malo... alebo je upchana dyza nejaka?...neviem no pomohlo by mi nejaka rychla rada kde hladat chybu lebo inak budem musiet hodinu nastavovat tie skrutky kedy ide dobre podla mna....no neviem ci to nebude aj nieco v spojke..a inak: ktora s tych 2 lamiel na rozbehovej hriadeli je 2ka?
PS: ak stlacim sytic a pridam plyn tak predaro do jednotky tah ma dobry ale zase da dvojku a uz nevladze tahat...myslite ze to bude bohatostou zmesi?
-
TORETO
- Pokročilý diskutér...
-
od Starec » pon bře 26, 2012 0:25:39
Dal si jej poriadne zabrať, tak terar neplač, tomu už nepomôže ani svetená voda, alebo nový výbrus, prípadne zas kupovať všetko nové.
Nič nie je tak zložité ako sa na prvý pohľad zdá, len treba vedieť ako na to ....
-

Starec
- Zasloužilý uživatel

-
-
od TORETO » pon bře 26, 2012 8:57:12

no tak nesanoval som ju to je pravda...2 tyzdne som sa ucil na nej jazdit na zadnom a skakat z obrubnikov ...ale isla stale a verim tomu ze aj pojde este len musim najst chybu....podla mna to bude v karburatore bud ju prelieva alebo nedostatok vzduchu...alebo? mozno mas pravdu a uz ma dost

..
-
TORETO
- Pokročilý diskutér...
-
od TORETO » pon dub 02, 2012 15:09:01
babeta vychladla nastartoval som ju a zase ide ako pila, takze aj to nakladanie jej vydrzi neskutocne vela

babetta je nedobitny a jednoduchy stroj

-
TORETO
- Pokročilý diskutér...
-
od Starec » úte dub 03, 2012 23:49:34
Ha lenže, dokedy to tak vydrží. Mam dojem že si ju akosi nevieš vážiť. Však počkaj, ak jej budeš dávať také kapky, čoskoro ju navštívy

Nič nie je tak zložité ako sa na prvý pohľad zdá, len treba vedieť ako na to ....
-

Starec
- Zasloužilý uživatel

-
-
Zpět na Motor