ako sa chova babetta ak nieje dobre zabehnuta?

Vše o motorech, úpravy, karburátory, převodovka /volnoběžka/, opravy a návody...

Moderátoři: IGI, milda, DRN

ako sa chova babetta ak nieje dobre zabehnuta?

Příspěvekod TORETO » ned bře 25, 2012 21:40:30

kupil som NOVY valec piest kruzky hlavu...poskladal som isla dobre..ale naposledy som jej dal plny plyn asi 15 minut som siel na plno a potom ked som zastavil zdochynala a ak vychladla uz nechcela bezat na neutrali ani na sytic...musel som stale pridavat plyn aby nezdochla a mala taky divky trkotavy zvuk ako ked prepusta vyfuk na aute koli malinkej dierke taky sycavo trkotavy a velmi tazko isla aj po pridali plynu na stojane...v karburatore to nebude lebo som ho nastavoval ako sa len dalo...motor som uz rozobral a vsimol som si nespaleny benzin na vrchu piesta kde pali a okolo piesta 2 miesta nierne akoby ohorete..ryhy na valci nemam ...mam vymenit piest? alebo piestne kruzky? alebo len ocistit a poskladat? preco som mal cierny povlak na hlave piesta? nedobre spalovanie koli iskre? alebo vela oleja? ...nikdy som s tym nemal problem...ps? olej davam Castrol plnu syntetiku
TORETO
Pokročilý diskutér...

Re: ako sa chova babetta ak nieje dobre zabehnuta?

Příspěvekod Starec » pon bře 26, 2012 0:22:19

"kupil som NOVY valec piest kruzky hlavu...poskladal som isla dobre" Takže môžeš kupovať znova. Nechcem sa k tomu ďalej vyjadrovať, lebo možná by som ťa urazil, ale súrovému valecu z piestom a krúžkami dať zabrať na plný plyn 15 minútovou jazdou, môže iba ................ A potom sa čuduješ, že ti to už nevládze ani dvojku potiahnúť.
Ak sa nemýlim a nebol by si lenivý , tak ako zabehovať motor, (lebo tvoj bolo treba zabehnúť) je tu toho písane neúrekom. Takže komu sa nelení tomu sa zelení.
Nič nie je tak zložité ako sa na prvý pohľad zdá, len treba vedieť ako na to ....
Starec
Zasloužilý uživatel
Zasloužilý uživatel

Příspěvekod Dejmal » pon bře 26, 2012 1:35:34

No povedlo se ti ho přidřít,viz ty opálené černé místa, nemusíš kupovat novej,ale bude to chtít výbrus a pořádně zajet. :P
Nikdy neni tak špatně, aby nemohlo být hůře!!!
Dejmal
Mistr fóra...
Mistr fóra...

Příspěvekod TORETO » pon bře 26, 2012 9:01:04

ne starec, 2ka nejde na jednej a zadrel som tu druhu :D a kludne nadavaj to je v poho :D ja viem ze som ich nesanoval...:-) pre mna su to len hracky
ale pradajca mi povedal ze staci kupit len piestne kruzky alebo kruzky a valec a bude ist ze valec netreba ta skusim.
TORETO
Pokročilý diskutér...

Příspěvekod TORETO » pon dub 02, 2012 15:04:05

no takze: na tej "zadretej" babete som vymenil len piestne kruzky a ide o5 ako hodinky...krasota volne si pradie a ani zadne koleso sa netoci takze nebolo to az take strasne STAREC, predtym zdochynala drhla tazko sa rozbehovala rozobral som vymenil kruzky a ide ako znovuzrodena :P :lol:
TORETO
Pokročilý diskutér...

Příspěvekod Starec » úte dub 03, 2012 23:44:08

No troška postrašiť nezaškodí, zvášť takému čo dá babči po GO zabrať na plný kotol 15 km. No coment!
Nič nie je tak zložité ako sa na prvý pohľad zdá, len treba vedieť ako na to ....
Starec
Zasloužilý uživatel
Zasloužilý uživatel

Zpět na Motor