Jezdí až 55 km/hod ( tacho ) na radaru jsem zatím nejvíce viděl reáných 43 km/hod, takže by mělo být vše OK, ale bohužel není - dělá při provozu hrozný randál - a to opravdu hrozný. Nahrál jsem to aspoň foťákem, tak si to pusťte a poraďte mi, kde vidíte problém. Budu to muset rozebrat, ale chci jít najisto ....
Než se začnete zamýšlet , tak píšu rovnou, že 2 hodiny před touto nahrávkou tohoto hrozného zvuku jsem kompletně vyměnil gufera obou spojek, odmastil všechny čelisti a unašeče, dokonce zdrsnil třecí plošky troškou jemného popela( křídu jsem neměl ), takže si myslím, že spojky jsou obě OK, Babetta zrychluje poměrně solidně,elektrika je taky kompletně proměřená, svíčka vypadá skvěle, karburátor nastavený ....... takže mám jakési podezření spíše na píst, pístní kroužky nebo něco v motoru ( ten jediný jsem ještě nikdy nerozebíral ) Vím taky, že jsem měl hodně oleje v převodovce a ještě stále se mi občas zamastí čelisti spojek, ale nepředpokládám, že by se zamastili během jedné cca 3 km jízdy po jejich vyčištění.
Tady jsou ta 2 videa se zvukem:
http://hkm.rajce.idnes.cz/Babetty_225_a ... _spojky_OK
Napište mi váše názory a hlavně zkušenosti na ten zvuk.
Díky Ivo