207 jede jenom na volnoběh

Vše o motorech, úpravy, karburátory, převodovka /volnoběžka/, opravy a návody...

Moderátoři: IGI, milda, DRN

207 jede jenom na volnoběh

Příspěvekod cenz » úte čer 26, 2012 19:42:54

Zdravim, řešim problem, babetta jede jenom na volnoběh(špatně) a při přidání plynu se dusí a střílí. Po přidání plynu na delší dobu se zadusí. Zkoušel jsem už všechno možné ale žádná změna. Nový tyristor, nový nosník statoru, druhý karburátor, nová svíčka...
cenz
Právě začínám...

Re: 207 jede jenom na volnoběh

Příspěvekod bundes » úte čer 26, 2012 21:51:12

Vyčisti karbec a zkus, zda li teče dost benzínu...
Babetta 225 - Automatická trojspojková převodovka, upside down vidle,... Zkrátka geniální stroj z roku 1993 vyrobený v tehdy motoristicky nejvyspělejší části světa. Kam se hrabou japonci :D
bundes
Mistr fóra...
Mistr fóra...

Příspěvekod Starec » stř čer 27, 2012 8:30:15

Výmena všetkých gufér a prefúknutie kompresorom všetky kanáliky v karburátore.
Nič nie je tak zložité ako sa na prvý pohľad zdá, len treba vedieť ako na to ....
Starec
Zasloužilý uživatel
Zasloužilý uživatel

Příspěvekod bundes » stř čer 27, 2012 12:49:14

Čau, moje 207 mi dělala něco podobného, volnoběh sicee držela ale po přidání se dusila. Zkus znova vyčistit karburátor a HLAVNĚ ZKONTROLUJ ZDA LI BENZÍN Z NÁDRŽE OPRAVDU TEČE! Stávalo se mi že i když hadička byla plná benzínu tak to prostě nestačilo a do doby než jsem pořádně vyčistil nádrž a kohout se to dusilo. Jo a nepodceňuj čištění karbce, i když si ho už nejspíš čistil vyčisti ho znova, například já ho musel čistit asi 10x (pokaždé se nějakým sajrajtem po chvilce ucpal)
Babetta 225 - Automatická trojspojková převodovka, upside down vidle,... Zkrátka geniální stroj z roku 1993 vyrobený v tehdy motoristicky nejvyspělejší části světa. Kam se hrabou japonci :D
bundes
Mistr fóra...
Mistr fóra...

Zpět na Motor