Zdravím, půjčil jsme si snad všemožné stahováky ale ani za nic se mě to nedaří chytit. Jak vy půlíte motor na 207? Takovej děs jsme neviděl- všechny ložiska zrezlé :// takže asi víte jak "dobře" to jde- napadá mě jen jediná věc-klíny a mrda gumovou palicí. A ještě- jak povolit šrouby které drží skříně u sebe? Nechci je strhnout
Ahoj Já to u svoji půlil silou (dřevěné prkénko - kladivo a s citem), trojramený stahovák jsem měl půjčený na jedno ložisko a strhnul se taky. Jinak šrouby na motoru najdu si velký starý šroubovák. Já to zkoušel všemi novými a nešlo to až jsem našel starý ještě s dřevěnou rukojetí ( asi daroval strýček Hitler) a tím to šlo úplně samo. Musí být velký kvůli páce a širší než šroub a tak tupý ,aby nevyběhl z drážky. Musí ve šroubu sedět jak pr**l na hrnec.
PS: Ze začátku jsem do toho klepal citovku pak přišel kámoš co má stěmahle motorkama větší zkušenost a začal do toho třískat ,že jsem si myslel "praskne karter" a je to v p**i. A světe div se ono se nic nestalo a začlo se to povolovat inu správná rána na pravém místě.
šrouby povoluji velkou ráčnou a motor půlím dvouma způsobama, když je špatná klika, tak ji vytluču kladivem a když je dobrá, tak vyrobeným univerzálním stahovákem. A když se zadaří, tak i holíma rukama
Zdravím, dneska jsme složil převodovku a po úplném dobouchnutí víka se převodovka skoro netočí- jde dost ztuha- nevíte co s tím? Hledal jsme po internetu a moc toho není