Jikov 2909

Vše o motorech, úpravy, karburátory, převodovka /volnoběžka/, opravy a návody...

Moderátoři: IGI, milda, DRN

Jikov 2909

Příspěvekod Tarent » sob zář 29, 2012 21:40:07

Dobrý den

Potřeboval bych poradit jak zvýšit výkon u babetty 207.100 s tímto starším typem karburátoru. Podařilo se mi jí s tímto karburátorem rozchodit ale je to poměrně slabé.... ona sice jede pořád ale abych se trochu víc rozjel tak musí člověk šlapat.... Chtěl jsem vyměnit karburátor za novější s větším difuzorem ale pokud přidám plyn bez sytiče tak chvíli jede a pak chcípne, je to jako by si vypotřebovala veškeré palivo. Je možné že tadle starší babetta má nějak jinak dělanou hlavu(přepouštěcí kanálky). Nebo co bych podle vás mohl dělat špatně. Ještě upozorňuji předstih nastaven,výfuk čistý, gufera nová, sací filtr čistý, válec nepotřebovaný...téměř nový do 1000km.
Tarent
Pokročilejší...

Re: Jikov 2909

Příspěvekod bundes » ned zář 30, 2012 15:05:48

Mě pomohlo u 207 odpojit tu parodii na filtr sání. Bez něj to jede mnohem líp 8)
Babetta 225 - Automatická trojspojková převodovka, upside down vidle,... Zkrátka geniální stroj z roku 1993 vyrobený v tehdy motoristicky nejvyspělejší části světa. Kam se hrabou japonci :D
bundes
Mistr fóra...
Mistr fóra...

Zpět na Motor