Pánové, děkuji vám za cenné info. Kompletní GO motoru 207 s novými originálními díly je už dnes celkem raritka. Já jsem nucen dělat GO, protože je převodovka hlučná. Koupil jsem moped jako pozůstalost po jednom dědovi, co umřel. Je komplet originál, ale děda nedodržoval servisní intervaly.
Nechápal jsem, jak drží to 36z kolečko na hřídeli, když tam není drážka, takže to se lisuje do výstupní hřídele. OK. No a u toho 34z mě právě překvapilo, že nedošlo dohromady s 12z kolečkem a navíc, jak koukám, došlo mi s drážkou, ale na fotkách, co poslal Petr30, není. Zkusím se poptat v eshopu, nicméně naštěstí minimálně vím, kde seženu případně obě společně (Vorel v Brně ještě má ještě pár posledních kousků). Pouštím se do renovace Babetty a chci to mít úplně všechno nové, ať na tom bude moci jezdit za 30 let i můj syn a vnuk

Poslední dotaz. Ty jehlové ložiska na tom 20z, dají se ještě dnes ještě někde sehnat, případně kuchnout z nějakého existujícího ložiska? Zkoušel jsem googlit jehlickove lozisko 2x12 a také nic

Nebo jestli to někdo třeba vyrábí na zakázku.
Starce se asi zeptám, na Babettronu jsem zjistil, že se do převodovky dostanu, aniž bych musel půlit motor, tak se časem mrknu, co tam vlastně mám. Jestli s kolečka s drážkou nebo bez ní.