Dobrý den . Mám jeden problém . Babetta 207 se dosti zahřívala a do kopce jsem jí musel tlačit. Asi se jí nechtělo. Letos jsem udělal celkové GO a je z toho pjěkný veterán. Jako nová. Ale zase se zahřívá . Nevíte o něčem kde je problém ???? Velice děkuji za jakoukoliv pomoc. Standa
podla mna je normalne ak sa prehrieva, ved je teraz po GO a vo valci je vacsie trenie => vznika viac tepla, ale to je len moj nazor, pockaj sa aj na ine
standa, to si ako zistil, ze sa prilis zahrievala, meral si teplotu? a keby aj, myslim, ze to nema suvis s tym ze to nechce tahat. moze v tom byt vela veci...
Ahoj. Tak po tom výbrusu se snažím nevytáčet motor na max. Ale je to takové líné . Možná je to také tím že je spojika asi slabá. Bohužel to všechno zkouším asi na padesáti metrech a to v mírmém kopečku. Nevím ale chybí mi tam ta síla ..
Ahoj všem. Tak jsem konečně přišel na to jak je to s tou silou. Po rovince to šlo a jak uvyděla kopec tak se jí nechtělo. Kdysi dávno , ještě předchozí majitel dával novou spojku. Jenomže ji dal obráceně. A toto jsem napravil a babča táhne jako kůň. sice zdechlej ale proti tomu co bylo dřív. Prostě super. Tak pozor na spojiku... Ještě jsem zvýšil jehlu v karbecu ale nic moc. Proto doporučuji necha jehlu na druhém zářezu od vrchu. Všechny zdraví Standa_passat. Ahoj.
cawes mno som tu nove a chcem sa spytat ze ci je mozne ist na babete 207 po uprave toho potrubia cize skratene a idem mi 50 je to mozne?kujeem za odpovede