Keď naštartujem a je studený motor babeta ide aj na plný plyn ale ako náhle sa zohreje tak ked prídam na plný plyn ide len ako keby na pol plyna , neviete mi dat radu?
ale keď som vymenil z inej babety takej istej karburátor tak to islo v pohode, ale keĎ dam ten svoj tak to nejde. A eštče som karburátor nastavil tak isto ako ttej z tej k torej som si ho požičal
YaKuBkO píše:akú máš sviečku?? nemôže to byt preto že je zla tepelná hodnota sviečky?
Jozef_251: rozhoď celí karburátor prefukni všetke trysky a kanáliky stlačeným vzduchom, prečisti ( tenkým drôtikom) a prefúkni všetke trysky a ak je to len to ako opisuješ, malo by to frčať.
Nič nie je tak zložité ako sa na prvý pohľad zdá, len treba vedieť ako na to ....
..zkuste sundat výfuk u válce a něčím,nejlépe tupým šroubovákem vyčistit výfukový kanál,dejte pozor na pístní kroužky,musí být mimo fýfukový kanál,to znamená,že dáte píst do horní uvrati. Taky sundejte tlumič výfuku a pořádně vyčistit,je to starý problém,za který může olej v benzínu...