Vše o motorech, úpravy, karburátory, převodovka /volnoběžka/, opravy a návody...
Moderátoři: IGI, milda, DRN
od v.trsek » pát čer 04, 2010 20:47:29
Babča mi skvěle jede.Mám ale malý problém.Není to nic hroznýho ale je to trochu nepříjemný.Na plný plyn jede v pohodě ale když jedu po rovině tak asi půl plynu a 40km/h tak mi vždycky jakoby cuká.Takže přidám plyn začne táhnout a pak zase zpomalím.Takle to jde pořád dokola.Můj pocit je jako když na chvilku nemá dost benzinu.Přitom svíce je pěkně vypálená a trošku mi kape od sání do mysky karbecu.Tak si myslím že benzinu má dost.Můj názor:špatně naštelovaná bohatost nebo hladina benzinu.Co myslíte vy?
-

v.trsek
- Ostřílený diskutér...

-
od Tom_R » pát čer 04, 2010 23:22:08
Něco máš přicpané vyčisti výfuk zkontroluj vzduchový filtr nebo to zkus projet bez něj. Ještě to může být malý předstih. Jestli nemáš zkrácené koleno tak zkrať. To že se Ti objevuje trochu benzínu v odkapávací mističce a plastovém krytu na karburátoru je normálni jev u všech Babett, protože část směsi se vrací z motoru zpět do karburátoru kde se znova obohatí nebo prskne až na plast.
-

Tom_R
- Mistr fóra...

-
od Starec » sob čer 05, 2010 22:35:40
Tak ako radí Tom_R, ak nemáš skrátené koleno tak ho skrať, malo by sa to stratiť, tlaky sa vo výfuku rožložia a nebude to brzdiť mašinu udržať otáčky.
Nič nie je tak zložité ako sa na prvý pohľad zdá, len treba vedieť ako na to ....
-

Starec
- Zasloužilý uživatel

-
-
od v.trsek » ned čer 06, 2010 19:23:59
Koleno mám zkrácené,takže to bude asi teda někde ucpaný.Takže to vyčistím a uvidím.
-

v.trsek
- Ostřílený diskutér...

-
Zpět na Motor