Korado jsem získal od své tety, které zůstal po manželovi. Ještě jí ho mám zaplatit, ale to se odvine podle toho, kolik dám za opravu atd..
No a ted k samotným problémům. Ono totiž to korado stálo cca 6 let v garáži, než si vzpoměla že se ho chce zbavit a celou dobu na něj nikdo nešáhl a celou dobu zustalo i trochu benzinu v něm. Korado jsme dovezli a zkoušeli nakopnout, byli jsme moc hrr, ovšem po přidání trochy nového benzinu s olejem a mnoha pokusech o startování nakonec chytlo a chvíli jelo. Pak přestalo. Problém byl ten, že jak je nádrž ve vlastním kovovém těle, tak byla rezavá, takže bylo uplně zacpané sítko na ventilu a i samotný ventil. Nicméně jsem sítko sehnal nové, ventil pročistil, pak i zkontroloval filtřík na karburátoru, všechno OK a benzin po otevření ventilu krásně tekl proudem. Korado pak nastartovalo na první nebo druhé šlápnutí a jelo. Ještě sem zapoměl napsat, že jsem pročistil nádrž od rzi c oto šlo. No a korado pak jelo, jenže jelo jenom jeden den.
Další den už jsem jej nenastartoval a to je nynější problém

Poradí mi někdo čím to ještě může být, případně kde by mi to dali do kupy v Olomouci nebo okolí??
Díky moc za všechny rady