pokud víš a chystáš se na výbrus tak je to jasná věc,čili to co popisuješ rozjezdy a kopce,tak to jsou opotřebované pístní kroužky prostě vůle v zámcích už jsou nad 1mm což se projevuje tak jak popisuješ stejně to mám i na mé babete 207 v kopcích zpomaly ale jede,a z místa to taky není žádná hitparáda ale rozjede se,chystám se že na podzim tomu budu měnit kroužky a nebo udělám zrovna výbrus a přeložiskování,koukal jsem nedávno jsem to měl zdělané a kroužky ve válci mají spáru 1,2mm což značí jasnou výměnu někteří již mění v 0,4mm nové mají mezeru ve válci max 0,2mm a věř nebo ne po výměně moped nepoznáš - některý ze zvyku na lenost to aj shazuje ze stroje v odpichu

no pak taky záleží kolik vážíš já kolem 90kg což mopedu taky nepřidá na síle,no a pak je taky pravda ta že opotřebovaný kroužek se může dříve či později zlomit a udělat pěknou neplechu.
no pak taky některé i silnější motocykly třeba u skůtrech xxxxx kilometrama což sem měl možnost vidět mají to nejlepší zasebou s tím že kroužky už netěsní a píst má ve válci vůli po obvodu třeba 1mm což je taky na nic. takže to je pak nejlepší udělat výbrus komplet