Tak vás tady všechny zdravím, a zároveň se chci přidat mezi vás

I když jsem to tady pročítal už nějakou chvilku, příhlásit jsem se rozhodnul až teď. Korado jsem pořizoval letos jako rozlozené a nepojizdné v krabici. Komplet jsem ho cele rozdělal i včetně motoru, stříknul a sožil a už mám nalítáno přes 2tis bez jediné závady. Proti Babetě je to uplně jiný stroj, a jezdí opravdu svižněji. Mám i stařenku Babetu 207/300 na které jsem teda dělal už dříve malé upravy v podobě probroušení kanálku sání a výfuku a převaření kolene. Výsledek max rychlost 51Km/h ale od spodu se jí teda moc nechce, o proti Korádu je cíti že nemá takovou sílu.
Ale abych se vrátil ke Korádu, udělal jsem na něm taky malou upravu kolene výfuku, a to tak že jsem ho ufik a navařil kousek trubky bez toho pošahaného ohybu. Motor jde lépe za plynem při rychlosti nad 35Km/h a stále zrychluje a když jí opravdu chvilku podržím na plný plyn na rovince, tak tachometr dostanu na hranici přeš 60Km/h. Jinak origo tachometr ukazuje dle meření o 5-7km/h více než je skutečnost= dle digitalního měření. Přední kolečko je origo tuším "13" zubů, takže kdybych dal věčí, ještě by se maximálka zvedla. Ale jelikoš jsem ze Zlínského kraje, tak jsou tady kopečky všude možne, nechávám převod origo jak je abych ho do kopců zbytečně netrápil.
Jinak obvykle jezdím tak kolem 50na tachu, a při této rychlosti mám spotřebu 2,2litru na 100km. Olej jsem jezdil Mogul TS, a teď nedávno jsem Mogul nesehnal tak jsem pořídil Motul motomix 100, který ale malinko víc kouří než Mogul

Hlavně při studeném motoru je to patrnější, ale po zahřátí už jde jen nepatřné kouře, takže není problém. Jinak míchám 1:50. Co se týká ještě malé úpravy, tak to bylo to, že jsem malinko uříznul tu pošahanou páčku sytiče, která při držení plynu rukojeti pořád tlačila do ruky, celkem mě to rozčilovalo, jelikoš jsem i z velké motorky zvyklí držet rukojetě u ovladácích páček jakoby, tak tady to bylo nějak špatně pořešené, kór když ten sytič se skoro nepoužívá a jen zavazí.
Foto Koráda při jedné z delších projížděk, ani nevím jak jsem se tam dostal, ale byl jsem už i v cizině

Ten den najeto 120km.
A jak vidím tak i když obrázek uplně ořezávám stále mi nejde vloži

Je to nějaké pojebané, už jsem ho ořezal asi 6x a má jen 24kb a pořád to nejde vložit

Nikde není ani napsané kolik je možne vložit, případně v jaké velikosti. Tak teda nevím jak je to tady vymyšlené, ale na fotky to tady asi teda není dělané.