od Jenda » pát črc 19, 2013 3:30:39
Jo dávám sem ty slíbený telefony. Měl bych být na přijmu cca od 16 hodin, dříve je to irelevantní, to budu ještě asi daleko. Po tý šestnáctý hodině bych měl každou hodinu kontrolovat telefon. Nebo zkusím headset, ale ten dobrej co jsem měl, jsem letos ztratil a koupil jsem novej, ale dost nahovno. Uvidíme, zda bude fungovat. Jinak bych měl jet od západu přes Pelhřimov po R 112 a pak po jihlavský E 59. Na brněnskou R 23, bych měl najet u za Starou Říší asi 5 km od pumpy u Hladova. Kdo neví jak přes Brno, když se domluvíme, tak počkám na R152 poblíž Ořechova, podjíždím Brno spodem přes Holásky a Tuřany, je to nejrychlejší. Přes Brno přímo nedoporučuji, zkusil jsem to jednou a je to dost masakr. Do chatky by se nás mělo vejít šest minimálně, další pak s karimatkou miminálně taky šest. Pokud by skutečně přijely davy lidí, navrhl bych p. Kubíkové na příští rok jiný systém rezervace na konkrétní jméno. Ale to jistě domluvíme.
Jinak je běžný jev, jak už mirra99 psal, hodně babettistů mluví o tom, že přijede a pak 60 - 70% lidí odřekne. To je normální proces, co naděláme. Pokud by to příště bylo na jistotu, tedy ta účast, není problém zamluvit chatky třeba tři, ale to se musí nejpozději do konce ledna, začátku února. To proto, že v létě je na Vápenkách dost frmlol a beznadějně plno. Objednávka by musela být tedy na 100% závazná. Takže držte palce, snad se všichni sejdeme.