pospa píše:Já jsem svého času chtěl dělat blinkry ale pak jsem od nich opustil raději budu mávat rukama, ale zjistil jsem že by se šiklo přední sětlo co svítí více -(obcas jedu na zahradu a podobne k veceru a proste se to hodi). Protože tedka mám problém nejspíše se zapalovací cívkou tak když už se budu hrabat v elektrice tak vyměním puvodni magneto za to magneto 20+10W, mam to starsi slabsi - 3 jedenactiplechove civky spojene. Jen mě zajima nechci tu civku co je na tom novem magnetu tusim se to nazyva brzdovy pol pouzivat na klakson ktery stejne neni slyset a na blinkry ktere nejsou videt, ale chtel bych ji pripojit na ty dve civky spojene tedy zapojeni bude stejne jako v tom starsim altiku tedy vsechny 3 civky dohromady akorad to provedu s tema novima civkama tlustsima - 22plechove. Zajima me jestli je to mozne? Slibuju si od toho že budu mit tedy k dispozici 30W na světla a protože mám tohle světlo(http://www.motokramek.cz/predni-svetlo-hranate-babetta/ - ktere mimochodem vubec nepasuje na uchyty na babette jak je psano v popisku museli jsme udelat takove propojeni.) mohu pouzit zarovku 25/25W dopredu no a v zadu ponecham klasiku 5W. Ještě jednou tedy má otázka mohu to takhle spojit na tom novem magnetu?
Malou poznámku k tomu neslyšnému klaksonu: Na řidítka jsem si dal trumpetku na balonek. Docela jsem s tím vyděsil i maníka v gabrioletu, který mne divoce předjel a pak zastavil u chodníku.