Kuba402 píše:Tak teďkom nechápu ... Oni jdou koupit vívky i 12V ? Takže by se nemuseli přemotávat ?
Na mojí babettě mám cívky z 207 netuším proč původní majtel se asi nudil totéž i rozběhový buben z 207
Kuba402 píše:A kde se dají koupit ty 12 V cívky ? Mně by uplně stačili ty světelné
Původní majtel už nežije zabi se. Ale jak jsem se díval mám tam docela dost dílů z 207 (Cívky, Indukčku, a nejspíš tryzistor) Ale cívky už sháním 12 V a pomalu a jistě mi už odchází tryzistor na Babettu mi spadla velká motorka a jak babetta spadla tak tryzistor prasknul a občas jak jsedu to má tendenci chcípnout určitě to je tryzistorem skoušel jsem tryzistor od kámoše a normální. Tak si koupím tu Indučku s tryzistorem v jednom.
ridchey píše:Maroni napsal:
Ojoj, rozbvěhový bebn z 207 , tak to bych mu dal tu babettu ,toto se nesmí absolutně stát .........
otazka na Maroniho: normalne by mne tedy nenapdlo krizit dily motoru 207 a 210, ale kdyz uz to zminil....proc se to nesmi stat?
Kuba402 píše:Kuba402 píše:A kde se dají koupit ty 12 V cívky ? Mně by uplně stačili ty světelné
Původní majtel už nežije zabi se. Ale jak jsem se díval mám tam docela dost dílů z 207 (Cívky, Indukčku, a nejspíš tryzistor) Ale cívky už sháním 12 V a pomalu a jistě mi už odchází tryzistor na Babettu mi spadla velká motorka a jak babetta spadla tak tryzistor prasknul a občas jak jsedu to má tendenci chcípnout určitě to je tryzistorem skoušel jsem tryzistor od kámoše a normální. Tak si koupím tu Indučku s tryzistorem v jednom.
Taky by mě zajímalo já s tím už jezdím asi 3,5 měsíce (od té doby co jsem ji koupil) a zatím s tím nebyl žádný problém až na ulomený čep rozběhového bubnu ale to se mohlo stát i opotřebením
Můj dotaz předtím cituji přotože aby se na něho nazapomnělo vážně me zajíma kde se dají koupit ty 12V cívky
Kuba402 píše:A ty 20W cívky jsou jako 12 V ? A jak zjistím jaké mám já stačí mí multimetr ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků