kolos píše:Stator ti bude na 210 bez problému pasovat. Ohledně šroubů, nevím které myslíš, ale bude třeba asi bude třeba použít hmaty a chvaty na zatuhlé šrouby
kolos píše:Předpokládám, že ten motor je demontovaný, takže zabrzděním zadního kola si nepomůžeš. Bude třeba demontovat odpojovač řetězu, nejlépe i s pastorkem a na výstupní hřídeli se ti zpřístupní ploška na kterou sedí desítka klíč a tím si můžeš zkusit hřídel přidržet. Pokud to ale někdo opravdu dorval na krev, tak to asi tou desítkou neudržíš. Pak je ještě jedna možnost, přidržet si hřídel upnutím plošky do svěráku. To už ale chce asistenci druhé osoby, která motor přidrží, svěrák utáhnout s citem a na povolovanou matičku použít golu s 16tkou ořechem
kolos píše:No nevím, ale myslím si, že ten stator s cívkama měníš zbytečně. Máš tam teď vlastně úplně to samé, jako to, co se tam chystáš dát. Ten stator a cívky z 207 pálí žárovky, když se zapojí do světel i ta třetí cívka, určená pro klakson. U tebe ta třetí cívka živí krom klaksonu i blinkry. Já mám na 210 taky cívky z 207 zapojené všechny tři na světla. Ve světle mám žárovku 6V 35/35w a v otáčkách je na ni i 8V. V zadním světle mám 6V 4W a k ní do série zapojenou 6V 5W pro snížení napětí na té 4W, na které za jízdy max 6V. Ta 5W jen tak slabě žhne, ale 4W svítí krásně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků