Vápenky jsou za námi, takže ještě jednou díky všem, kteří se zasloužili o jejich hladký a velice pěkný průběh. Pravda, já jsem to uzavřel poněkud svérázně, ovšem za blbost se platí. Viz:
Motorka snad moc dobitá není, ale moje maličkost na tom byla o něco hůře.
V sanitě jsem se optal, zda možno pořídit obrázek. Bylo mi to dovoleno.
Tady jsem jako na pohodu, ale moc na pohodu to není, zvláště dneska, po dvou dnech, to bolí jak svině.
Pokutička byla, dá se říci, že i za dost levno. Nesmlouval jsem a bral jak to bylo. Jasný, že flastr jsem dostal právem...
Pochopitelně jsem se dostal i do médií, i když o takové mediální dostání není o co stát.
Pouze bych upřesnil to " 2 havarovaná vozidla: OA x motocykl" OA byl v pohodě, při svém letu jsem jej naštěstí minul. Ovšem osádka tohoto vozu (tisíceré díky) mi poskytla odbornou první pomoc a jsem jim tedy nesmírně vděčný. Brňané jsou dobří lidé...
Jinak díky Jirkovi za odvoz, Pavlovi za adresu E-Shopu, kde mají zřejmě vše, co jsem v neděli na motorce rozsekal a Kobymu za dočasné ustájení pochroumaného stroje. Také ovšem platí poučení, jezděte opatrně a dbejte na dobrou ochrannou přilbu. Ta moje mi zřejmě zachránila život. Podle toho jak vypadá, (je k vidění u Kobyho) byla to mrda jako prase.
Připravím sem článek jako obvykle, ale nyní s cca dvoutýdenním zpožděním. Za jedno nyní tiše ležím a sténám a za druhé pro mne Vápenky stále trvají, protože ty by oficiálně měly skončit až bude motorka doma.