Můj realistický odhad na letošní sraz je 70 Babett a hned vysvětlim, jak jsem k tomu číslu došel. Na FB Babetta klubu Brno máme nahlášených závazně 47 lidí (kdo má FB, tak se tam naklikněte, že dorazíte. Potřebujeme znát ten počet co nejpřesněji kvůli zajištění kapacity personálu a jídla, pití), pak zde teď Tomáš udal dalších 5 z UH, pak mám potvrzenou závaznou účast 6-7 lidí z Chlumětína a o dalších 10 účastnících určitě ještě ani nevím, že dorazí nebo se rozhodnou na poslední chvíli.
Pro zajímavost vloni nás bylo cca 42, takže letos těch 70 podle mě bude. Pokud dorazí 70 Babett, tak to trumfne i Babetta B1 závody v Hulíně v roce 2014, kde bylo ještě o něco více než 42 Babett. Pokud bude účast růst takovým tempem, příští rok to vidím na 100 účastníků a to bychom už mohli zkusit udělat zápis do knihy rekordů o nějvětším Babetta srazu na světě. Zápis by vyšel každého účastníka max do 100Kč. Inspirace viz
http://www.dobryden.cz/registrace-rekor ... i/12259-2/ S tímto certifikátem by Vápenky získaly ještě vyšší prestiž a uznání ve světě a v médiích.