Že je to asi i způsobeno z části tou nádrží že se to hůř promíchá a pak to nemá rezervu a proste to nemaže a vznikají vykousané válce po lehkém přídření, sám mi jeden ukazoval co tam měl, a na výfukovém kanálku byl kus uštípnutý a celkově byl takový podřený, a to tvrdil že jich tam bylo už takových více.
 Že je to asi i způsobeno z části tou nádrží že se to hůř promíchá a pak to nemá rezervu a proste to nemaže a vznikají vykousané válce po lehkém přídření, sám mi jeden ukazoval co tam měl, a na výfukovém kanálku byl kus uštípnutý a celkově byl takový podřený, a to tvrdil že jich tam bylo už takových více.  nehledě na to, že se mi poslední dobou začal ozývat pistní kroužek cvakaním, přitom na začátku sezóny to bylo bez problému
  nehledě na to, že se mi poslední dobou začal ozývat pistní kroužek cvakaním, přitom na začátku sezóny to bylo bez problému  Tak si říkám zda to tehdá soudruzi ze Slovenska nějak špatně třeba nespočítaly a dříve uvedená hodnota 1:50 byla později nahrazena na 1:40 a byla pro jistotu i opatřena nálepkou na nádrž, aby bylo jasno. Hledal jsem to i na netu a našel vice těch novějších Korád a na nádrži bylo jasně 1:40
  Tak si říkám zda to tehdá soudruzi ze Slovenska nějak špatně třeba nespočítaly a dříve uvedená hodnota 1:50 byla později nahrazena na 1:40 a byla pro jistotu i opatřena nálepkou na nádrž, aby bylo jasno. Hledal jsem to i na netu a našel vice těch novějších Korád a na nádrži bylo jasně 1:40
 Jelikoš majitelů Korád není tolik co babeťáků, tak to tady asi moc lidí nečtě, ale řekl bych že mazání je celkem důležitá věc, pro ty co chcou aby jim motor vydržel co nejdéle
 Jelikoš majitelů Korád není tolik co babeťáků, tak to tady asi moc lidí nečtě, ale řekl bych že mazání je celkem důležitá věc, pro ty co chcou aby jim motor vydržel co nejdéle   

v manualoch su celkom skupi na info
 v manualoch su celkom skupi na info 

SIMPLiCITY píše:ked sa bavime o olejoch.. kolko je napln v prevodovke? chcem to poriadne preplachnut a naplnit, len neviem kolko naliatv manualoch su celkom skupi na info
 170ml
 170ml  ake jednoduche
 ake jednoduche 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník