Tak jsem malinko zmatený v tom, jaký teda poměr je ideální pro Korádo ? Podle manuálu je to psané jasně, pří záběhu 1:40 a potom 1:50. jde mi ale o to, že dneska jsem byl nakouknout v prodejně kde se zabívají malýma motorkama a mají dlouholetou zkušenost s opravama a vším kolem a bylo tam zaparkované novější Korádo a to mělo na nádrži štítek na míchání 1:40. Což mě překvapilo.
Bavil sem se s mechanikem kterého znám pár let, tak říkal že oni taky doporučujou dávat 1:40. Že mají ověřené, že když dojede na opravu Korádo které majitel míchá 1:50 tak ten motor je v horším stavu než ti co to míchají dle toho štítku 1:40

Že je to asi i způsobeno z části tou nádrží že se to hůř promíchá a pak to nemá rezervu a proste to nemaže a vznikají vykousané válce po lehkém přídření, sám mi jeden ukazoval co tam měl, a na výfukovém kanálku byl kus uštípnutý a celkově byl takový podřený, a to tvrdil že jich tam bylo už takových více.
Podle toho začnu přimazávat víc,(spoň se toho šmejdského oleje Motul 100 motomix zbavím dříve) nerad bych zkrátil motoru životnost

nehledě na to, že se mi poslední dobou začal ozývat pistní kroužek cvakaním, přitom na začátku sezóny to bylo bez problému

Tak si říkám zda to tehdá soudruzi ze Slovenska nějak špatně třeba nespočítaly a dříve uvedená hodnota 1:50 byla později nahrazena na 1:40 a byla pro jistotu i opatřena nálepkou na nádrž, aby bylo jasno. Hledal jsem to i na netu a našel vice těch novějších Korád a na nádrži bylo jasně 1:40
To samé mi říkal že je i s tou doživotní náplní převodovky, že když tomu někdo věří a olej nevymění, tak daleko dřív mu odejde spojka a celkově to má dopad i na ložiska a převodovku, čemuž já taky věřím a osobně jsem ten olej už dřívě vyměnil a tekl z toho hnus. Ale to odbíhám od tématu.