To mhi: No taky jsem krapet znejistil, po přečtení Pavlova příspěvku, ale doufám, že to snad nebude tak horké (taktéž jsem se totiž předzásobil

). Na jawamanii jsem četl, že to někdo skoupil po snad 20 litrovkách a s úspěchem lil do motorovek, křoviňáků i jaw. Tady print z FB, který mě ke koupi "navedl":
https://drive.google.com/open?id=1--udB ... HSCmSR_0qT, ať tvé případné zklamání z koupě nepadne přímo na mě

. Aktuálně mám babettu úplně na suchu, takže od teď také míchám benzín s tím "Dynamicem" a jsem zvědav, co to udělá. Jinak výrobce píše míchat "von 1:50", ale vzhledem k mým nedávným příděrům klasicky 1:40 (jehly).
PS: Všiml sis, jak ten olej nápadně podivně smrdí? Trošku jako vietnamský stánek s gumovými pantofli
To Pavel: Pavle, vůbec se nechci dohadovat (uznávám tě bez pochyb jako odborníka na babebetty), ale nepsal si v minulém komentáři, že "za tvoření karbonu nemůže značka oleje, ale..." . Vím, že na většině babett jezdíš M2T, tak mě i zarazilo, že jsi s tím žlutým olejem byl tak nepříjemně překvapen.
A ad. Denicol Grand Prix Extreme Competition - olej za 400/l nebude dvakrát vhodný do vlákna o olejích v akci, kde se slézají spořílkové, jako například moje maličkost

(ale to jen tak pro legraci ...).