butan píše:Mně se to moc nezdá, mně přijde že motory kategorie 50cm jsou z hlediska materiálů stále stejné...
Lubor
DAWID píše:no teoreticky asi takhledošel mi cestou na babettě benzín tak jsem dotlačil k první Benzince - natankoval jsem a šel pro olej.Samozřejmě jediné co měli byla tuba oleje 220ml ( ano 2,2deci ) za 160Kč.Plná syntetika OMV Bixxol 2T SYN API TC++,JASO FC.Lehce si lze dopočítat že litr tohoto oleje by stál přes 700kč
DD protože se mi nechtělo lít do nádrže něco nouzového jako třeba olej do auta (ano - babetta by to taky ale zvládla a jela by na to také ) tak jsem koupil onu zázračnou tubu oleje.No,nějakým blbým výpočtem (nevím na co jsem u toho myslel ) jsem ten olej naředil s benzínem v poměru 1:200 místo 1:35
Cesta domů byla cca 15-20km a to jsem si cestou ještě řekl že vyzkouším babettu na jednom z nejprudších kopců v Brně (ul .Venhudova) abych potrénoval na kopce na vysočině na které se chystám jet.Dal jsem si tento kopec na babettě asi 4 krát nahoru a dolů aby se projevila jestli to zvládne nebo ne ....a hádejte jak to dopadlo.
Dojel jsem v klídku domů,babetka to zvládla a přežila.
A to je pánové kopec, že ta babetta skoro nezvládá jet,jede ho celý jen na jedničku a v maximálních otáčkách až se kouří z motoru.
Doma dostalal přímazáno správně obyčejným minerálem na 1:35-1:40 a jezdí dál
patt píše:u babetty dá jezdit klidně na 1:50 bez žádného problému, alespon se nebude tolik zasírat vejfuk, celej motor a nemusíte kupovat tolik olej...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků