Vím, že se to tu už řešilo, ale když jsem téma pročetl zjistil jsem, že se tam spíš řeší neutěšený stav jednoho stroje než spotřeba. Proto zakládám nové téma. Já jezdím na Manetu Korado a aktuální spotřeba je 3l na 100km. Je pravda, že spotřeba je asi ovlivněna výjezdem extra prudkého kopce, kde jsem musel i přišlápnout. Mám pocit, že to na ten kopec sežralo tak 0.4l
No kámo, já se ti pomalu blížím. Sice mých 85kg ještě není 95kg, ale když přidám ty bágly co s sebou vozím, myslím že to bude. Ovšem ty taky určitě něco vozíš, takže nemám šanci..
zdravim také se přidám,spotřebou sice nevím přesně ,ale měl sem upravenou babettu 210 lítala něco přes 80 km/h,nalil sem plnouu nadrž a začal závod 65 km plné rychlosti rovinky,kopečky jak nahoru tak dolu a mužu říct když sem dojel do cíle tak čtvrt nádrže zustalo,a kamarád co jel s originálem tak ubec nedojel došel mu benzín
225ka na plnej nebo skoroplnej cca 2,5l/100km a u 207 klidnou jízdou 1l/100km a při plným žere jak blázen, asi 3l/100km... Ale u 207 se to budu snažit v tom maximu snížit.
Babetta 225 - Automatická trojspojková převodovka, upside down vidle,... Zkrátka geniální stroj z roku 1993 vyrobený v tehdy motoristicky nejvyspělejší části světa. Kam se hrabou japonci