/v souvyslosti s možným rezavěním vnitřku nádrže/ Prezentujte své názory,postřehy a osvědčené postupy jak na to...
  /v souvyslosti s možným rezavěním vnitřku nádrže/ Prezentujte své názory,postřehy a osvědčené postupy jak na to... 

. Totizto v mojej garage je tak strasne vlhko asi od oktobra do maja........
 . Totizto v mojej garage je tak strasne vlhko asi od oktobra do maja........

bmk píše:Konečně se mi podařilo najít si čas na změření spotřeby benzínu u svého stroje /budu informovat později/ a protože jsem dojížděl na doraz,zůstala mi uplně suchá nádrž,proto se chci zeptat na vaše názory,zda je lepší nechat nádrž prázdnou? teď když je zima a jezdí se nepravidelně,nebo je lepší naplnit ji až po okraj

Jasnacka nic take sa neuskutocnilo.  Tu vnikol prvy problem.
  Jasnacka nic take sa neuskutocnilo.  Tu vnikol prvy problem.

to bolo radosti.
 to bolo radosti. 

Jurajc píše:Po skusenostiach som uz dal len 1 lit. benzinu skusil nakopnut a na druhy raz uz bafkalato bolo radosti.
Takze teraz jej uz doprajem vzdy len plnu nadrz a nenecham ju o smede.
 )
)
 )
)
 ) nebo teď v zimě občas prošlápnout/nastartovat..
) nebo teď v zimě občas prošlápnout/nastartovat.. 

TrIaN píše:Jurajc píše:Po skusenostiach som uz dal len 1 lit. benzinu skusil nakopnut a na druhy raz uz bafkalato bolo radosti.
Takze teraz jej uz doprajem vzdy len plnu nadrz a nenecham ju o smede.)
nepojízdnost po více než roce u všech dvoutaktů, co mám/měl jsem doma je skoro 100%, v karburátoru se vytvoří hustej sajrajt, nezbývá nic jinýho, než vyčistit, přes trysku to neprojde)
k věci - nádrž určitě naplnit, a jak psal jenda, i velfobin (já nedávám, tatík jo), a jezdit, jezdit) nebo teď v zimě občas prošlápnout/nastartovat..

Woozie píše:U mna to iste len s tym rozdielom ze mne to kvape len ked je privod zavrety ale len ked je je ventil v pozicii napravo. Ked budem najblizsie objednavat ND tak asi kupim rvono novy ventil nie len tesnenie bo tento stary je uz aj tak hrdzavy....

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník