a zajímalo by mě jak často měníte olej,
zatím jsem to páchala jen dvakrát (při koupi a po už skoro 400km)
v obou případech byl černý jak bota...
je ho tam málo ale každý týden jsem líná ho měnit

kujů za rady

Váše chroustice začátečnice

shadow2410 píše:tak jestli je tam sajrajt, tak sundej boční kryt převodovky je to na pár šroubkách a můžeš převodovou skříň vyčistit

mhi píše:Jestli z prevodovky vytekl cern sajrajt po 400km, tak je neco asi spatne

PajaTajna píše:mhi píše:Jestli z prevodovky vytekl cern sajrajt po 400km, tak je neco asi spatne
tam snad nic špatně být ani nemůže krom bordelu?
 ) ). Muzu pujcit, pokud jezdis do Prahy (hned za koncem D5 v Jinonicich to muzu nechat v praci). Mam je dokonce 2, takze muzu zapujcit i nekrvavy
) ). Muzu pujcit, pokud jezdis do Prahy (hned za koncem D5 v Jinonicich to muzu nechat v praci). Mam je dokonce 2, takze muzu zapujcit i nekrvavy  .
.
Azor píše:Osvědčilo se v záběhu 500 km, druhá výměna 1500 a pak po 3000 km nebo alespoň 1 x za 3 roky

Azor píše:U 207 to sundavání víka není pro vyložené začátečníky

Azor píše:divné zvuky a chová se to normálně
 teda doufám
 teda doufám 

PajaTajna píše:3000km dám jako nic když 400 mám za měsíc a půl ?

). Kdybys nedostala ten nápad podívat se jak ten olej vypadá, tak budeš spokojeně jezdit a možná za dva roky to vyměníš s dobrým pocitem, že už to bylo fakt potřeba. Já to nechci zlehčovat, ale nepřipadá mi to zas tak dramatické.
 ). Kdybys nedostala ten nápad podívat se jak ten olej vypadá, tak budeš spokojeně jezdit a možná za dva roky to vyměníš s dobrým pocitem, že už to bylo fakt potřeba. Já to nechci zlehčovat, ale nepřipadá mi to zas tak dramatické.

Azor píše:PajaTajna píše:3000km dám jako nic když 400 mám za měsíc a půl ?
Zase se tak moc nevytahuj, to je něco přes 3000 za rok a pochybuju, že to budeš dávat stejně i v zimě.
 obléct se umím
 obléct se umím 
Azor píše:snad ten prodejce nebyl takový blb

)
 )ridchey píše:o kterych se nepredpoklada, ze se o to budou nejak extra starat

ridchey píše:a uz si vyjeď na Vápenky...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník